Skip to content

Друг похват за декорация в дома

Нека Ви представя един нов начин за лесна и бърза декорация на стаите във Вашият дом, а именно чрез стикерите за стена. Стикерите за стена могата да бъдат както с флорални елементи подходящи за дневни и коридори, така и с цитати и надписи, подходящи изображения за кухненската част. Едно от големите им предимства е това, че те много лесно се залепят за стената и много лесно се премахват. Цената им е достъпна, и няма нужда от майстор- може да си украсите домът вие, а за децата това ще е едно много интересно занимание. Има много различни решения за интериора, според всеки вкус и според различната големина на стените във дома. Стикерите могат и да бъдат оразмерявани според Вашите изисквания.

Stiker.bg предлага богат избор на стикери за стена, а във блога има различни варианти за решения как да се декорира спалня, кухня, дневна и най- вече детската стая. Всички знаем, че когато растат децата те често си сменят стила и мечите, така че тук предимството на стикерите за стена не може би най- голямо.

Сега ще ви покажа един начин как може да зарадвате децата. Всички, когато сме били малки сме имали своите идоли. Поп и рок звезди, известни актьори и танцьори и други. Чрез стикерите за стена може да декорирате детската стая точно със лицата на идолите на Вашите деца.

Стиекер с Майкъл Джексън

А какво ще кажете за известни цитати или сериозни и не толкова мисли на известни личности? Това също може да бъде декорация на интериора чрез стикери за стена. Пробвайте да изразите Себе си по точният начин или пък сложете Вашето мото на правилното място и си го поглеждайте в нужния момент

 

Стикер с цитат

В сайта на stiker.bg може да разгледате над 20 различни модела стикери с известни лица, надписи и мисли но естествено може да си поръчате по Ваш избор, а ако нямате конкретна идея може да разгледате различни решения за декорация на дома чрез стикерите за стена.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *