Skip to content

Дропшипинг за начинаещи

Все още сте начинаещи в дропшипинга?! Започнете да печелите пари от своя онлайн магазин без да се налага да правите големи инвестиции!

Повечето бизнес идеи, които се замисляте да реализирате, изискват както сериозна инвестиция, така и солидни знания за конкретната ниша, за да не бъде тази инвестиция хвърлена на вятъра? Но, повярвайте ни, това далеч не е всичко, от което ще имате нужда! Трябва да отделите подобаваща сума за реклама, ако искате да се заговори за вас. И най-важното – предполага се, че трябва да се снабдите с налична стока, а това би могло да струва доста. А тази стока трябва да се съхранява някъде! Това означава още разходи за наемане на подходящо помещение, което е достатъчно голямо да побере всичко. Но все още не сме свършили, защото стоката трябва да бъде транспортирана и подредена в складовото помещение, а това е свързано с нови и нови разходи.

Има и още разходи, за които често се налага да отделяме средства, когато започваме нов бизнес:

  • застраховка
  • почистване
  • персонал
  • и много други

И когато накрая хората започнат да посещават вашия магазин – реален или онлайн, ще мине дълъг период от време преди да започнете реално да печелите, защото не трябва да забравяте, че трябва да си върнете цялата направена инвестиция, а тя няма да е никак малка.

Нека да сравним този депресиращ сценарии със започването на дропшипинг бизнес. Не се нуждаете от опит, не трябва да се затрупвате с налична стока, която не се знае кога и дали ще продадете, а напротив – може да платите за всеки един продукт, когато вече е продаден и платен от страна на крайния потребител. Освен това не се нуждаете от някаква специална застраховка, помещение, персонал, голям камион за транспортиране на стоката. Дори опаковането и доставяннето на стоката не е ваша грижа!

Всеки един новак в дропшипинга може да започне лесно и бързо да печели без да влага много! Дропшипингът е мечтата на всеки предприемач.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *