Skip to content

Доставка на цветя и букети от “Цветен свят”

Искате да направите изненада на скъп за вас човек? Поръчайте доставка на букет, аранжиран с красиви цветя или пък саксийно растение, за да бъде ефекта от подаръка дълготраен. Цветен Свят е интернет магазин, които предлага услуги като поръчка и доставка на цветя и букети. В богатия каталог на сайта можете да избирате между уникално аранжирани букети, красиви саксийни растения, кошници пълни със свежи и ароматни цветя, картички и сладки плюшени играчки.

Ако искате да направите подарък за дома или офиса на близък човек, изненадайте го с доставката на цветя. За да бъде ефекта от подаръка по-дълготраен подарете доставка на саксийни цветя – палмата Цикас. Това е изключително древно растение, което много хора наричат „Кралицата на палмите“. Всъщност то не е точно палма, но много прилича заради външния си вид. По-скоро можем да ги причислим към папратовите, заради спираловидния начин, по които са навити листата им, преди да се развият. В началото те са крехки и нежни, но по-късно стават твърди и доста жилави. Цикасът расте много бавно и при подходящи гриви може да се отглежда дълго време у дома. Едно от скъпите цветя е, които се предлагат на пазара, за това е добре, когато го купувате или избирате за подарък да го огледате. Индикации, че това растение не е добре гледано, са повредените централни листа, както и пожълтяване на крайните.

Цикасът не се нуждае от много специални грижи. Поставете го на топло и светло място, но изложено на пряко на слънчевите лъчи. Подходящо изложение е южно или югозападно. Температурата, на която можете да го отглеждате в къщи или в офиса трябва да бъде умерена, като зимата е под добре да бъдат в по-хладни помещения при температура 12-16 °С, но да не пада под 8 °С. Цикаса трябва да се поливат обилно през пролетта, лятото и есента, зимата по-рядко. Преполиването може да доведе до загниване на корените, за това не е хубаво да остава вода в подложката на саксията.

Ако все още не сте решили как да изненадате близък за вас човек, направете му изненада като поръчате доставка на цветя от „Цветен Свят. Можете да сте сигурно, че „Кралицата на палмите“ — Цикас е идеалния подарък за всеки дом или офис.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *