Skip to content

Дамските боти без които не можем през зимата

Дамските боти са неделима част от гардероба на жените. Те обичат ботите поради факта, че подчертават краката им, особенно ако са от официалните модели. До края на лятото остава малко време, идва есента и трябва да се замислим за модела обувки, който ще носим през зимата. А ботите са именно от тези модели.

Първото и най-важното нещо което трябва да направим, е да видим, какви са модните тенденции за есента и зимата , и какви боти са ни потготвили дизайнерите, които вече са направили колекциите си.

Дамските боти, са от вида дамски обувки, които се носят от ранната есен, до късната пролет. Обувните магазини предлагат боти с различни дължини и височини, в зависимост от стила на обличане на жените.  Предлагат се и полу боти, които со по-висок вариант на обувката, и са точно за есента, и дъждовното време.

По рафтовете на магазините не липсват и равните боти, които са именно за по-младите девойки, в частност тинейджърите. Те са доста капризни, откъм избора си на боти, поради факта че не още не знаят какво точно търсят.

Хит на пазара през тази есен ще са дамските боти в по-рокерски стил, или по-точно казано – боти като кубинки. При тях подметките са дебели и груби, малко заоблени отпред, и с връзки, като военната обувка. Няма да липсват и ботите на средните токчета, които са от любимите на работещите жени. Също така ще има и боти с платформи, които също са на дебели и груби подметки – точно за големите студове. Както всяка друга есен, така и през тази есен, цветовете на дамските боти са в по-мрачната гама. Преобладават ботите в черно и тютюнево, както и тъмно кафявите боти, а тук-там се срещат и бежови и сиви ботички.

За направата на официалните боти, фабриките са използвали малко по-нетрадиционни кожи. Има модели в имитиращи змийски, леопардови и тигрови кожи, а токчетата им са отново високи и тънки. Не липсват и червеното и светло кафявото като цветове, а даже и синьото.

Боти от естествена, или изкуствена кожа, кои да изберем? Есенният сезон е влажен, а времето студено и променливо, за това изберете най-качествените боти, които се предлагат на пазара, и си ги носете с удоволствие.

На всяка жена и е необходима красота и стил, за да има идеален външен вид. Ботите, или като цяло дамските обувки, могат да задоволят всяка женска мечта. Запитвали ли сте се, коя дама не обича да е с красиви и стилни боти? Перфектните боти, предлагат комфорт, и красива стойка на тялото. Те са предназначени да топлят краката им, и ако са модерен и неповторим модел, да дразнят мъжките очи!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *