Skip to content

Часовниците Oris – швейцарското качество, което заслужавате

  • by

Изборът на часовник е една от най-сложните задачи, пред които биват изправени потребителите. Обикновено, ако почувствате, че е настъпил моментът, в който да се сдобиете с нов аксесоар, то вие сте в търсене на перфектният модел, пасващ съвършено добре върху ръката ви. Това обаче значи, че от вас се изисква да проявите не малка доза прецизност, внимание и отношение към всеки един от детайлите. В противен случай е невъзможно да се сдобиете с модела, който да подчертава вашата същност и едновременно с това да ви бъде удобен за носене.

В тази статия ще ви разкажем малко повече за един от най-популярните брандове по света и се надяваме сами да успеете да вземете решение дали моделите отговарят на търсенето ви или не са достатъчно достойни, според личните ви разбирания за красота, естетика, качество и функционалност. Надяваме се да ви бъдем наистина полезни и в най-скоро време да разрешите казуса си, без да се налага да инвестирате кой знае какво време в търсене на перфектния аксесоар.

Какво трябва да знаем за часовниците Oris

Повече от 100 години тази линия часовници продължава да се произвежда в Швейцария. Емблематичният дизайн е онова, което откроява моделите от останалите, които могат да бъдат видени на пазара днес. Механичното задвижване заляга в епицентъра на производството и това е един от отличителните белези на бранда. Червеният ротор е запазената марка на часовниците и символ на механизмите Oris.

Не са никак малко онези известни личности, които с най-голямо удоволствие разхождат своите аксесоари по червения килим и се радват на красотата и функционалността им. Това говори достатъчно за престижа на марката и висините, които е успяла да достигне от създаването си до днес.

Не съществува нито един часовник, който компанията да е произвела и да бъде задвижван от батерии. Oris произвежда часовници в селцето Холстеин в планината Юра от 1904г. до днес без прекъсване. Всяко едно произведение на изкуството, което напуска фабрката, бива предварително тествано и оценено, така че да отговаря на най-строгите изисквания за качество и стандартизация.

Заслужава ли си да инвестираме в покупката на часовник Oris

Истината е, че всеки сам може да прецени какво е финансовото му положение и дали би могъл да си позволи покупката на едно такова бижу. Що се отнася до това какви са положителните качества на моделите, то ние ясно ще посочим качеството, великолепният дизайн и функционалността а тиктакащите устройства.

Ако искате да си подарите преживяване, което няма цена, то нашето предложение е да посетите онлайн магазина Timer.bg, където ще попаднете на великолепни часовници, без аналог.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *