Skip to content

Български обувки – качество и разпространение

Обувки дамски
Обувки дамски
Обувки дамски

Дълги години България беше заливана от некачествена турска, китайска и тайландска стока, която се правеше от евтина работна ръка и застояваше по различни складове и пристанища. През последните години този модел се промени в положителен за България аспект. Все повече фирми решиха, че родното производство е по-добро и заложиха на българското. Голяма част от магазините вече предлага български обувки, които са качествени от естествена българска кожа. Европейски фирми и вериги магазини също зареждат български обувки, защото цената и качеството са много добри. Точно на това залагат производителите, защото покупателната способност на страната не е много висока и затова е важно да се открие баланса между качество и добра цена.

Какво, къде и как

Български обувки могат да се намерят вече навсякъде из страната.

Частни магазини, общински пазари, вериги магазини и на много други места можем да открием качествени български обувки. Все повече майстори и търговци залагат на онлайн маркетинга чрез направата на сайтове и предлагани на услуги свързани с направата на персонални модели за всеки клиент. Все пак качеството изисква време и определна сума. Затова има голямо разнообразие от модели, които са комбинирани или се правят изцяло от естествена кожа. Най-важното е да има голям избор в номерацията, защото има все повече жени и мъже, които носят по-големи номера и излизат от рамката на стандартното.

За спечелване на по-голям кръг от клиенти българските производители внимателно следят последните модни тенденции и промените в дизайнерско отношение. Други пък пускат анкетни карти в градовете и онлайн за да разберат от какво точно се нуждаят клиентите. Трябва повече хора да осъзнаят, че бизнесът трябва да е насочен основно към удоволствие от пазаруване на клиентите, а не към сумите, които се печелят. С доволни клиенти се печели в бъдещ период от време, а с временни печалби всичко бързо се закрива. Град Пещера притежава голям брой фирми, които произвеждат уникални български обувки.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *