Skip to content

Автомивки в Пловдив

Пловдив – европейски град с население от над 400 000 души. В днешния динамичен свят почти всеки един човек има собствен автомобил. Пловдив не е пригоден за толкова много автомобили. Това поражда множество задръствания, голям трафик, катастрофи и напрежение по големите булеварди на града. И за капак на всичко – автомобилите се замърсяват много по-често отколкото преди 10 години.

Разбира се има стотици автомивки в Пловдив, които могат да почистят професионално вашия автомобил, без значение дали става въпрос за външно, вътрешно или цялостно измиване.

Една от хубавите и сравнително евтини автомивки в града е автомивка Кристал. Тя се намира на бул. България 117 в непосредствена близост до хипермаркет Практикер. Техните служители са изключителни професионалисти във внимателното, бързото и старателното почистване на автомобилът ви. Работят изцяло с почистващият препарат Sonax.

В автомивка Кристал ще ви посрещнат с любезно отношение, ще имате възможност да изпиете горещо кафе в техния кафе-бар, докато чакате автомобилът ви да светне до блясък.

За да се убедите в тяхната лоялност, можете да погледнете предварително техните цени. Уверяваме ви, че няма да останете разочаровани нито от цената на услугите, нито от обслужването в автомивката.

На сайта на автомивка Кристал гр. Пловдив можете и да разгледате снимки от автомивката – тяхната обстановка и разбира се измити автомобили.

Пловдивчани, не губете повече време – заповядайте в автомивка Кристал и накарайте вашия автомобил да светне до блясък.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *