Skip to content

АВТОХИТ Трейд ООД – авточасти

Необходими са Ви авточасти с гарантирано качество? Ще ги откриете в търговските обекти на фирма АВТОХИТ Трейд ООД. Магазините са ориентирани към сферата на продажбите на оригинални и алтернативни авточасти с гарантирано качество и произход. В Пловдив, Варна, София и Бургас ще откриете по един фирмен магазин, а в град Стара Загора освен трита работещи магазина се намира и централната складовата база. Тя е разположена на две нива на 600 кв. метра площ.

В търговската мрежа на АВТОХИТ Трейд ООД ще намерите всичко, от което се нуждае вашия автомобил. Там ще откриете авточасти за следните марки автомобили: Audi, Ford, Renault, Seat, Skoda, Mercedes, BMW, Volkswagen, Opel, Peugeot и Citroen. Предлаганите авточасти са произведени от световни производите като: KNECHT, GATES, LEMFÖRDER, Turbo’s Hoet, LUK, SACHS, ELRING, INA, FAG, BERU, MAHLE, WAHLER, TEXTAR, HEPU и други. АВТОХИТ Трейд ООД работи и със HANS PRIES GMBH & CO.KG, популярна на нашия пазар с името topran; MEYLE Products®-Wulf Gaertner Autoparts AG; PEX GmbH Automotive Group.

Големите фирми приемат за професионален партньор АВТОХИТ Трейд ООД не само заради челните позиции на компанията, а причината е, че получават сигурен партньор, който ще поддържа в изправност целият им автопарк. В системата на АВТОХИТ Трейд ООД се вкарват всички автомобили, така ако се налага много по-бързо се откриват необходимите авточасти ремонта.

Днес компанията е един от главните разпространители на резервни части за българския пазар. Всичко това се дължи на далновидния план за развитие на младите специалисти, както и на цените, съобразени с пазарното търсене, богат каталог с продукти, а също и ежедневните доставки из цяла България. Фирмата ще продължи да следва своя план за развитие, като открие нов търговски обекти в още градове и като обогати още своя каталог.

Коректно и компетентно обслужване ще получите от персонала на АВТОХИТ Трейд ООД, като под внимание ще бъдат взети вашите проблеми и желания, както ще Ви се предложат и решения, които да удовлетворят вас и бизнеса Ви.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *