Skip to content

Авточасти FAG и Pex от АВТОХИТ Трейд ООД

Ако са Ви необходими авточасти с високо качество и гарантиран стандарт можете да ги намерите в АВТОХИТ Трейд ООД. Фирмата има дългогодишен опит и утвърдени позиции на Българския пазар във вноса и дистрибуцията на оригинални и алтернативни авточасти. Богатият продуктов асортимент можете да намерите в търговските обекти на фирмата в големите градове като София, Пловдив,Варна, Бургас и Стара Загора. В града на правите улици е разположен и централната складова база на компанията, както и на Ваше разположение са три работещи магазина. В тях се предлагат всичко за: Volkswagen, Audi, Seat, Skoda, Mercedes, BMW, Opel, Ford, Renault, Peugeot и Citroen. Следвайки поставените си цели и политики, компанията е една от водещите в сфера с внос и продажна на авточасти, като главна заслуга за това имат и младите и компетентни специалисти работещи за нея. За да е конкурентно способна фирмата предлага целогодишно не променяеми цени на продуктовата гама, обновяване на богатия каталог, а също и доставки из цяла България. АВТОХИТ Трейд ООД е вносител на HANS PRIES GMBH & CO.KG, популярна на нашия пазар с името topran; MEYLE Products® – Wulf Gaertner Autoparts AG; PEX GmbH Automotive Group, FAG,Pex и много други.

FAG

FAG e най-големият немски производител на търкалящи лагери положил началото на световната лагерна индустрия през 1883 г.

Освен стандартни търкалящи лагери, части за тях, греси и уреди за монтаж, демонтаж, измерване и контрол с приложение в индустрията и автомобилостроенето, FAG предлага и се е специализирал в разработване на специални лагерувания, отговарящи на специфичните изисквания на клиента.

Концернът FAG е част от групата Шефлер, която е на второ място в световното производство на търкалящи лагери.

От 2001 година FAG е притежание на INA. Взети заедно тези двете компании са на второ място по-пазарен дял в света сред производителите на лагери. Името на новото обединено дружество е Schaeffler Group, а неговото производството обхваща почти всички машиностроителни индустрии.

Фирмата Pex Germany е основана през 1978 година, занимаваща се с производство и продажба на авточасти.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *