Skip to content

Авто Инженеринг Холдинг Груп – доставки

Фирма Авто Инженеринг Холдинг Груп ООД основно е насочена в произвеждането, доставянето и поддръжката на специализирани автомобили и консумативи за медицината, пожарната безопасност, полицията. Компанията е създадена през 2003 година и включва възможност за осигуряване на различни спасителни и противопожарни транспортни средства, според нуждите и желанията на отделните клиенти.

Дружеството предлага всякакви автомобили – летищни, леки, средни, тежки, химически, технически и прочее. В сферата на медицината, фирма Авто Инженеринг Холдинг Груп се грижи за производството и доставката на линейки, подвижни лекарски кабинети и мобилни лаборатории. Те са обзаведени с едно от най-модерното оборудване, отговарящо на всички познати европейски норми. Усиленото търсене и големия брой поръчки на специализирани автомобили за медицински нужди са причината за основаването на специфична фирма за произвеждането на медицински съоръжения – Медис ООД.

Благодарение на няколко поръчки от правителствата на различни държави, в това число румънското и българското, фирмата осъществява доставка на подвижни лаборатории за проверяване на документи, специални автомобили за предотвратяване на масова безредица, превозни средства за разкриване на бегълци, снабдени с детектори за наличие на сърдечна дейност, превозни средства за установяване наличието на експлозиви и наркотици, мобилни лаборатории и други. Освен това фирма Авто Инженеринг Холдинг Груп е доставяла за страната катери за спасителни операции на Морската администрация и превозни средства за гранична полиция. Модернизираната технология предоставя възможност за бърза реакция от използващите я, тъй като всички транспортни превозни средства са снабдени с пълно оборудване. Чрез това се осъществяват начини, чрез които българските граждани по всяко едно време да могат да разчитат на надеждно обслужване.

Поддръжката на високотехнологичното оборудване също е от основно ключово значение. В тази връзка компанията се е заела и с поддържането в изрядно състояние на техниката. Минимум веднъж годишно съоръженията се проверяват от специалисти в съответната област. Това е възможно тъй като фирмата поддържа постоянен контакт с производителите на специализираните автомобили, които от своя страна дават пулна гаранция за качество.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *