Skip to content

Анкета за озеленяване на двор

Тъй като дойде сезона, в който всички ние обичаме да излизаме по паркове и градини и да се разхождаме сред природата решихме да разберем какво мислят хората, които разполагат с дворове. Тази анкета е проведена с една млада госпожа, която живее в къща с красив двор. До момента той е поддържан от фирма за озеленяване, която от доста време работи в този бранш и от също толкова време се грижи за растенията в двора на къщата. Нека видим какво е мнението на госпожата:
1. Представи си, че живееш в голяма къща. Какво озеленяване ще избереш за двора си ?

Ами аз живея в къща и имаме доста голям и хубав двор. Ако реша да променя нещо в него то със сигурност ще има много повече цветя и много хубава зелена трева.

2. Как предпочиташ – фирма за озеленяване да изготви проект, за изграждането на твоята градина или да я създадеш сама? Обоснови отговора си.
Ами със сигурност ще бъде и двете. Тъй като винаги един професионалист може да предложи много добро решение, а и аз имам познати, които се занимават с такъв вид дейност.

3. След като имаш познати би ли се обърнала към тях за поддръжка или си от типа хора, които обичат сами да оформят и поддържат градината си?

Със сигурност ще се обърна към тях. Аз не смятам, че ще се справя с поддръжката на една градина.

4. Има ли връзка представата ти за озеленяване на градина с това, което си виждала по телевизията или на друго място, например парк ?
Може да се каже, че е така. Аз много обичам зеленината и цветята, а по телевизията и разбира се в парковете е много добре озеленено и затревено. Естествено е един човек, в това число и аз да черпи идеи от такива места.

5. Доста популярно е да се поставя градинска мебел в двора на къщата, били поставила и ако да какво точно?

О, не. За мен е по-добре да има една красива, спретната и малка тераса, от където да се любувам на красотата на градината. След като двора ми премине през озеленяване със сигурност ще му се радвам поне една седмица. Но представите ми за градината не включват градинска мебел. За мен е по-добре да седя и да се радвам от терасата, а и може мъжа ми да реши да си прави барбекю в непосредствена близост до градинската мебел и ще ми развали настроението от красивата градина.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *