Skip to content

5-те неща, от които да се пазите при правене на футболни залози

  • by
Залози на мачове

Залагането на мачове е сред един от най-обичаните начини на разтуха на много футболни и спортни фенове. Какво по-хубаво от това да наблюдаваш любимият си отбор как печели докато печелиш и ти?

В крайна сметка любовта от спорта идва от тръпката на играта и съпричастността, която имаш към хората на терена. Затова не е никак чудно, че едни от най-често правените онлайн залози са именно тези на футболни срещи.

Въпреки приятните емоции и тръпката от залагане, е добре да действате така, че да намалите своя риск. Ето пет неща, от които да се пазите, когато правите спортни или футболни залози.

1. Правене на пристрастни футболни залози

Залози на мачовеДа правиш спортен залог само заради своето пристрастие и обич към един футболен отбор е опасно. На един футболен запалянко може да му е в кръвта, но ако крайната цел е да се направят пари, това решение не винаги може да бъде адекватно.

Ако вашият любим отбор е в 3 поредни загуби, той се намира в т.нар. „лоша поредност“, което е термин често използван от онлайн букмейкърите да класифицират отбори с висок риск на последваща загуба.

2. Противоречива информация за мачове

Ако следите статистиките за играта на конкретни отбори и гледате проекции за предстоящи мачове, но тези статистики и проекции не съвпадат, това е признак за проблем.

Тези несъвпадения, сами по себе си, не са причината да не заложите или да изчакате, но със сигурност са нещо, което трябва да избягвате, тъй като могат да ви повлияят негативно.

3. Платформи без живо предаване на мачове

Ако предпочитате да следите на живо футболната среща, на която се заложили, то тогава със сигурност трябва да избягвате онлайн платформите за спортни залози, без опция за живо предаване на срещата.

Причината зад това, е понеже част от удоволствието на залагането е следенето на самото спортно събитие. Друга важна причина да избягвате точно такива платформи, е понеже това не ви дава възможност да залагате на живо, нито пък да оттегляте вече направени залози.

4. Залози в последния момент

Избягвайте да правите залози в последния момент преди началото на мач, освен ако вече не сте проучили срещата и не сте наясно със статистиките.

Този ход е особено рискован, тъй като реално „стреляте на тъмно“ и нямате никаква идея какви ще са крайните резултати. Това е нещо, което отговорни платформи за спортни и футболни залози, като inbet.com препоръчват да не правите.

Тяхната основна политика е безопасното и отговорно залагане, като първата крачка към това е да се информирате.

5. Да залагате на отбори, с които не сте запознати

Залагането на отбори, с чиято игра не сте запознати, нито пък сте запознати с техния ростер или начинът им на игра, е нещо, което трябва да избягвате особено зорко.

Причината отново е контролът на рисковите залози и липсата на информираност – две стъпки, с които можете почти винаги да си гарантирате успешен залог.

Разбира се, няма нищо лошо да направите малък залог просто да си пробвате късмета, но когато става дума за по-сериозно теми, експертите от inbet.com ви препоръчват да се въздържате.

Ако искате да усетите какво е да залагате по отговорен и успешен начин, то инбет е точната платформа за вас.

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *