Skip to content

5 съвета как да не губите от футболни прогнози и онлайн залози

И така, решили сте да се занимавате с футболни прогнози и онлайн залози? Ако четете това, то по всяка вероятност вие вече залагате на футбол и други спортове. Нека преминем, обаче, към моите 5 съвета, които ще ви помогнат да бъдете по-организирани и да губите по-малко пари, което в крайна сметка е най-важното. 

Съвет номер 1: Никога не залагайте суми, които не сте готови да загубите

Това е най-простият съвет за разбиране, но и най-трудния за спазване от играчите. Всеки залагащ, който се намира в печеливша или губеща серия попада в капан, в който започва да пръска пари, които не може да си позволи да загуби. Не го правете!

Съвет номер 2: Не се опитвайте да бъдете прeкaлeно умни

Само защото най-добрия ви приятел е сигурен в даден залог, не означава, че той ще излезе. Научете как работят букмейкърите къщи, как се образуват коефициентите и въобще всичко, за избрания мач. 

Съвет номер 3: Залагайте на това, което сте проверили и знаете със сигурност

Трудно е да печелите от футбони прогнози и залози без да знаете нищо за мача, който сте играли. Не се подлъгвайте да слагате големи суми пари на мачове от гъза на географията само защото сте прочели една новина в пресата. Бъдете информнирани! 

Съвет номер 4: Не давайте пари за платени футболни прогнози или съвети

Никога не го правете! В интернет има достатъчно информация за абсолютно всичко и тя е безплатна. Тези, които се опитват да ви вземат парите с SMS-и или други подобни в повечето случаи са измамници. Намерете стойностни сайтове за футболни прогнози, но не им се доверявайте на сляпо. Винаги имайте едно на ум! В личният си сайт винаги съветвам хората да не ми се доверяват на сляпо. В крайна сметка техните пари са заложени. Ако не сте съгласни с нечия прогноза, просто я игнорирайте и не залагайте само защото някой си от някъде е сигурен в нея. 

Съвет номер 5: Забавлявайте се!

Не забравяйте да се забавлявате, когато залагате. Колкото повече емоции вкарвате, толкова повече нерви ще си докарате. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *